Lunch
Groententaartjes
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • TAARTJES:
- • 200 g amandelmeel
- • 100 ml sojaroom
- • 100 g brie
- • 4 eieren
- • 1 courgette, in blokjes
- • 1 rode paprika, in blokjes
- • 2 el kokosmeel
- • 1 el olijfolie
- • Handje verse kruiden, fijngesneden
- • SALADE:
- • 200 g stevige tofu, in dunne reepjes
- • 75 g amandelen
- • 1 komkommer, helft in lengte in plakken en helft in dunne reepjes
- • 1 wortel, in dunne reepjes
- • 3 el zonnebloemolie
- • Klein handje koriander
- • DRESSING:
- • 3 el sojasaus
- • 1 el limoensap
- • 1 el sesamzaadjes
- • Klein handje koriander
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150ºC.
- Meng soajaroom, amandelmeel, eieren, kokosmeel en olijfolie goed door elkaar.
- Schep er de paprika, courgette, kruiden en brie door.
- Vet 6 eenpersoonstaartjes of een springvorm in met een beetje olijfolie en verdeel het mengsel erover.
- Bak de taartjes in ± 30 minuten bruin en gaar.
- Verwarm voor de salade ondertussen de olie in een koekenpan en bak de tofu krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Verdeel de plakken komkommer op de borden. Verdeel er de reepjes komkommer, wortel en tofu over en giet de dressing erbij.
Boodschappen lijst
- Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
3,99 500 Ml
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
4,29 160 Gram
removeadd product to cart - Limoensap
2,49 200 Ml
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Tofu naturel
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!