Lunch
Eimuffins met zalm, broccoli en paprika
- • Lunch
- • 10 personen
- • 105 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g broccoli, fijngehakt
- • 100 g gerookte zalm, in stukjes
- • 50 g cheddar (geraspt)
- • 15 g verse bieslook, fijngehakt
- • 6 eieren
- • 2 bosui, in dunne ringetjes
- • 1 rode paprika, fijngehakt
- • 1 el zonnebloemolie
- • 1 el melk
- • ¼ tl gerookte paprikapoeder
- • Ook nodig: muffinvorm, ingevet of 10 papieren cupcakevormpjes
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de broccoli, paprika en bosui 5 minuten. Haal van het vuur.
- Klop de eieren los met de melk, paprikapoeder en cheddar. Schep de gebakken groente, de zalm en de bieslook erdoor.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet de muffinvorm goed in of gebruik papieren vormpjes. Verdeel het groente-eimengsel over de 10 (holtes van de) vorm(pjes). Bak de muffins in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.
Boodschappen lijst
- Broccoli
3,09 400 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
7,59 100 Gram
removeadd product to cart - Mature cheddar
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!