Biefstuk teriyaki met sesamzaad en bosui
Biefstuk teriyaki met sesamzaad en bosui

Bijgerecht

Biefstuk teriyaki met sesamzaad en bosui

  • Bijgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 g biefstukreepjes
60 ml tamari
4 bosui, in dunne ringetjes
1 teen knoflook, gehakt
1 cm gember, geraspt
2 el sesamzaad
2 el rietsuiker
1 el maiszetmeel
½ tl sesamolie
Snuf chilivlokken

BEreidings wijze

  1. Meng de biefstukreepjes met het maiszetmeel.
  2. Meng de tamari met de rietsuiker, knoflook, gember, sesamolie en chilivlokken.
  3. Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en voeg als deze flink heet is, wat biefstukreepjes toe. Bak 2-3 minuten terwijl je ze af en toe omschept. Doe er een lepel van de marinade bij en laat even indikken.
  4. Garneer met sesamzaad en bosui.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit de Paasfolder 2022.