Bijgerecht
Biefstuk teriyaki met sesamzaad en bosui
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g biefstukreepjes
- • 60 ml tamari
- • 4 bosui, in dunne ringetjes
- • 1 teen knoflook, gehakt
- • 1 cm gember, geraspt
- • 2 el sesamzaad
- • 2 el rietsuiker
- • 1 el maiszetmeel
- • ½ tl sesamolie
- • Snuf chilivlokken
BEreidings wijze
- Meng de biefstukreepjes met het maiszetmeel.
- Meng de tamari met de rietsuiker, knoflook, gember, sesamolie en chilivlokken.
- Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en voeg als deze flink heet is, wat biefstukreepjes toe. Bak 2-3 minuten terwijl je ze af en toe omschept. Doe er een lepel van de marinade bij en laat even indikken.
- Garneer met sesamzaad en bosui.
Boodschappen lijst
- Chilivlokken
3,19 20 Gram
removeadd product to cart - Runderbiefstuk 2st
12,74 250 Gram
removeadd product to cart - Tamari krachtige sojasaus
5,59 250 ML
removeadd product to cart - Bosui
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,09 200 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtade
5,99 1 kg
removeadd product to cart - Maïszetmeel
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sesamolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!