Avocado Lunchwrap
Avocado Lunchwrap

Lunch

Avocado Lunchwrap

  • Lunch
  • 6 personen

Ingrediënten lijst

WRAPS:
400 ml (geiten)karnemelk
300 g havermeel
7 eieren
1 el rozemarijn, zeer fijn gesneden
1 tl kruidenzout
Kokosolie om in te bakken
VULLING (per wrap):
½ avocado, in stukjes
½ lente ui, fijngesneden
1 el zure room of kwark
1 el zonnebloempitten, geroosterd
1 tl citroenrasp + 1 tl sap
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Voor de haverwraps: 1. Mix alle ingrediënten tot een beslag en bak hiervan wraps in kokosolie (zoals pannekoeken bakken). Voor de vulling: 1. Besmeer de wrap met zuivel naar keuze (optioneel).
  2. Meng de rest van de ingrediënten door elkaar.
  3. Schep de vulling op de wrap, rol op en zet eventueel vast met een prikker.
  4. Schep er een lepel zure room (of alternatief) bij.

Boodschappen lijst

Tips

Voor ca. 10-12 wraps Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Recept van Rineke Dijkinga: Weten van (h)eerlijk eten