Lunch
Avocado Lunchwrap
- • Lunch
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • WRAPS:
- • 400 ml (geiten)karnemelk
- • 300 g havermeel
- • 7 eieren
- • 1 el rozemarijn, zeer fijn gesneden
- • 1 tl kruidenzout
- • Kokosolie om in te bakken
- • VULLING (per wrap):
- • ½ avocado, in stukjes
- • ½ lente ui, fijngesneden
- • 1 el zure room of kwark
- • 1 el zonnebloempitten, geroosterd
- • 1 tl citroenrasp + 1 tl sap
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Voor de haverwraps: 1. Mix alle ingrediënten tot een beslag en bak hiervan wraps in kokosolie (zoals pannekoeken bakken). Voor de vulling: 1. Besmeer de wrap met zuivel naar keuze (optioneel).
- Meng de rest van de ingrediënten door elkaar.
- Schep de vulling op de wrap, rol op en zet eventueel vast met een prikker.
- Schep er een lepel zure room (of alternatief) bij.
Boodschappen lijst
- Havermeel
2,59 200 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Karnemelk
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Herbamare kruidenzout original
3,99 125 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie geurloos
7,95 500 ML
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Bosui
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloempitten
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
8,49 500 Ml
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Rozemarijn in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Voor ca. 10-12 wraps Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Recept van Rineke Dijkinga: Weten van (h)eerlijk eten
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!