alles komt samen op je bord met pasen

Maak Pasen dit jaar écht lekker. Hoe? Laat dat maar aan ons over. Want bij Ekoplaza hebben we een neus voor lekkere en bijzonder biologische producten. We hebben een handig kant-en-klaar assortiment, maar ook volop verse producten om jouw paasmenu samen te stellen. Of voor een heerlijke paasbrunch of goedgevulde borrelplank.

 
Bekijk aanbiedingen

Allerlei lekkers voor Pasen

Alles komt samen op je bord met Pasen

Maak er wat lekkers van deze paasdagen met een smakelijk ontbijt of brunch, diner en lekkers bij de koffie. In ons uitgebreide assortiment is aan iedereen gedacht. Of je nou plantaardig of zonder gluten eet, met meer dan 400 biologische boodschappen zit er altijd iets voor je tussen. 

ekoplaza-biologisch-pasen2023-zoet

Tijd om uit te pakken

ekoplaza-biologisch-pasen2023-borrelplank

een uitgebreide borrelplank

Bekijk alle inspiratie

epnl_lw_tile_w11_gebakjes-pasen2024

patisserie van lokale biobakkers

Bekijk alle inspiratie

epnl_lw_tile_w11_brunch-min

de lekkerste paasbrunch

Bekijk alle inspiratie

Speciaal voor de paasdagen hebben onze specialisten voor jou een zorgvuldige selectie van al onze biofavorieten gemaakt. Haal de gids snel op in de winkel, want er zitten maar liefst 32 kortingscoupons in verstopt!
ekoplaza-biologisch-david-luijendijk

Hoe verser, hoe lekkerder

Raapstelen die gisteren nog in de gezonde grond bij David Luijendijk zaten, liggen vanavond al op je bord. Zijn bedrijf bevindt zich in de van oudsher bekende tuindersbuurt van Roelofarendsveen. Hier teelt hij sinds 2007 biologisch en sinds 2028 biodynamisch. 

Wat je met raapstelen maakt? Bekijk al onze recepten.

Recepten met raapstelen

Samen werken we aan een voedselketen waarin alles klopt. Biologisch? Ja natuurlijk. Maar vooral van boeren en telers die we kennen, lokaal, door ons geselecteerd en zo duurzaam mogelijk vervoerd. Met alles wat je bij Ekoplaza koopt deze Pasen zetten we samen verandering in gang. Lekker eten voor een betere wereld? je zal het maar op je bord krijgen!

Recepten voor de paasbrunch

Eieren uit Nederland

Het ene ei, is het andere niet. Dat heeft te maken met de verschillende manieren waarop je hennen (& hanen) kunt houden. Want de kwaliteit van het ei, hangt samen met de leefwijze van de hen. Door gezamenlijk te investeren in nog meer dierenwelzijn, van kuiken tot haan, zetten we steeds weer grote stappen vooruit. Zo tik jij een eitje uit het meest diervriendelijke eierschap in supermarktland.   

Welk eitje tik jij?

Bij Ekoplaza werken we met vaste biologische- of biodynamische pluimveehouders. We weten dus precies waar ieder eitje vandaan komt. In ons schap vind je biologische, biodynamische én Geluksvogel eieren. Welk eitje tik jij? 

Alles over onze eieren

Eieren

Eieren

Ekoplaza - 6 stuks

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-lente2023-eitje-eirecepten-pasen-horizontaal

Recepten met ei

Een veelzijdig eitje eet je niet alleen met Pasen. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Bakken, pocheren, koken, in de oven. You name it! Met onze talloze recepten met ei zet je de tafel vol met ei-blijheid. Van een eimuffin met zalm tot oeuf cocotte met spinazie. Nom nom!