maak pasen écht lekker

Maak Pasen dit jaar écht lekker. Hoe? Laat dat maar aan ons over. Want bij Ekoplaza hebben we een neus voor lekkere en bijzonder biologische producten. We hebben een handig kant-en-klaar assortiment, maar ook volop verse producten om jouw paasmenu samen te stellen. Of voor een heerlijke paasbrunch of goedgevulde borrelplank.
Lekker (W)eten

Lekker (W)eten

Ekoplaza

Allerlei lekkers voor Pasen

Een écht lekkere paastafel

Met onze feestelijke lekkernijen kun je van Pasen een fijn moment maken. Hartig, zoet, warm of koud, gemakkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Wij hebben het allemaal. Stuk voor stuk met pure en biologische ingrediënten. Dit zorgt voor pure smaak en zorgen we goed voor bodem, plant, mens en dier. Dat maakt jouw biologische paastafel écht lekker.

ekoplaza-biologisch-pasen-paasontbijt

Recepten voor de paasbrunch

Tijd om uit te pakken

ekoplaza-biologisch-pasen2023-borrelplank

een uitgebreide borrelplank

Bekijk alle inspiratie

ekoplaza-biologisch-pasen2023-zoet

patisserie van lokale biobakkers

Bekijk alle inspiratie

ekoplaza-biologisch-pasen2023-brunch

de lekkerste paasbrunch

Bekijk alle inspiratie

Eieren uit Nederland

Het ene ei, is het andere niet. Dat heeft te maken met de verschillende manieren waarop je hennen (& hanen) kunt houden. Want de kwaliteit van het ei, hangt samen met de leefwijze van de hen. Door gezamenlijk te investeren in nog meer dierenwelzijn, van kuiken tot haan, zetten we steeds weer grote stappen vooruit. Zo tik jij een eitje uit het meest diervriendelijke eierschap in supermarktland.   

Welk eitje tik jij?

Bij Ekoplaza werken we met vaste biologische- of biodynamische pluimveehouders. We weten dus precies waar ieder eitje vandaan komt. In ons schap vind je biologische, biodynamische én Geluksvogel eieren. Welk eitje tik jij? 

Alles over onze eieren

Eieren

Eieren

Ekoplaza - 6 stuks

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-lente2023-eitje-eirecepten-pasen-horizontaal

Recepten met ei

Een veelzijdig eitje eet je niet alleen met Pasen. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Bakken, pocheren, koken, in de oven. You name it! Met onze talloze recepten met ei zet je de tafel vol met ei-blijheid. Van een eimuffin met zalm tot oeuf cocotte met spinazie. Nom nom!