Moederdag recepten & tips

Samen met Ekoplaza maak je er een onvergetelijke dag van. Serveer een knapperig taartje met vers fruit, of ga voor een tasty tosti. Onze smakelijke recepten geserveerd op een dienblad of met één van onze duurzame cadeautjes. Zo tover je gegarandeerd een glimlach op haar gezicht!

Goed brood is de beste basis

De beste basis voor een tasty tosti is brood. Zoals ons pane-maire brood van familie bakkerij van der Westen. Ambachtelijk Frans brood dat 40 uur mag rijzen. Daardoor kan het deeg zich in alle rust volledig ontwikkelen krijgt het veel luchtigheid. Pane-maire brood wordt met veel vocht op een lage temperatuurgebakken. Dit leidt tot een heerlijk smeuïg brood met een krokante, dunne korst. Verkrijgbaar in veel varianten en zo lekker… bijna zonde om er een tosti van te maken!

ekoplaza-biologisch-brood-tosti-recept-lekkerweten

een vleugje luxe

Naast het overspoelen van je moeder met liefde en lekkers, is Moederdag ook een uiterst geschikt moment voor ontspanning. Verwen haar met heerlijke natuurproducten om lekker te badderen of voor een relaxmomentje onder de douche. Met deze wellness producten wordt haar huid weer heerlijk zacht. De shampoobars van Botanique zijn een perfect cadeau voor moederdag!

Bekijk Botanique

ekoplaza-biologisch-botanique-shampoobars

Cadeautips voor Moederdag