proef maar prijsweken bij ekoplaza

Ons assortiment is biologisch en wij leveren de gezondste producten. Een puur product is niet alleen gezonder, maar smaakt ook écht lekkerder. Gezonde grond proef je écht in elke hap. Proef maar! 

Proef maar prijsweken

Wij zijn ervan overtuigd dat biologisch naast duurzaam, ook nog eens ontzettend lekker is. Daarom vind je tijdens de Proef maar prijsweken allerlei aantrekkelijke Proef maar prijzen. Écht lekkere producten voor een klein prijsje om lekker thuis te proeven. 

Wij werken elke dag weer aan een transparante keten van akker tot aanrecht. We kopen direct in bij onze leveranciers, zonder tussenhandel. Hierdoor kennen wij onze boeren en telers die vaak een familiebedrijf zijn en waar we langdurige relaties mee hebben (soms al meer dan 25 jaar). Voeding in handen van familiebedrijven voorkomt de nadelen van grootschaligheid en zorgt voor passie die leidt tot kwaliteit.

Onze boeren en telers krijgen een eerlijke prijs, zodat ze milieu- en diervriendelijk kunnen werken en een duurzaam bestaan hebben. Zo kunnen zij zich blijven ontwikkelen en een alsmaar beter product aanbieden. Op hun land is er ruimte voor vruchtwisseling en gezonde groei, waardoor er een gezonde bodem ontstaat. En een gezonde bodem is de basis voor écht lekkere producten vol smaak en kwaliteit.

Proef maar prijzen
Wij zijn ervan overtuigd dat biologisch naast duurzaam, ook nog eens ontzettend lekker is. Ekoplaza kiest voor biologische landbouw en voeding. De pure smaak van groente en fruit uit de volle grond en onbewerkte voeding die met aandacht is bereid. Naar die kwaliteit zijn wij op zoek, elke dag weer. En daar willen we jou van laten meegenieten. Daarom vind je tijdens de ‘Proef maar prijsweken’ allerlei écht lekkere producten voor een klein prijsje om lekker thuis te proeven.

Een goed begin
Net zoals een kind negen maanden de tijd heeft gekregen om te groeien, kunnen biologische gewassen ook hun natuurlijke groei bepalen. Er wordt dus niet met kunstmest gewerkt om snel en veel te kunnen oogsten. Het risico dat je een gewasbeschermingsmiddel of een schadelijke dosis zou binnenkrijgen, is daarmee zo goed als uitgesloten. Daardoor eet je niet alleen biologisch, maar smaakt alles ook écht veel lekkerder. En je bent er meteen ook 100% zeker van dat de babyvoeding die je maakt of het fruit dat je in de lunchbox van je kind doet, veilig en lekker is om te eten. Dat is mooi meegenomen.


Onbespoten
Biologisch betekent ook onbespoten. Op onze lekkere appels en peren, bijvoorbeeld van Harrie van den Elzen, wordt geen chemisch landbouwgif gebruikt. Daar kun je dus zo een sappige hap van nemen. En datzelfde geldt voor alle andere heerlijke groenten en fruit die de oogst oplevert. 

Natuurlijke bestrijding
Onze boeren en telers hebben ook wel last van plaaggeesten die de gewassen aantasten of opeten. Maar zij experimenteren met oplossingen uit de natuur. Zo eet een volwassen lieveheersbeestje wel honderd (blad)luizen per dag. Voor spint, een andere plaag, kan de spintroofmijt worden ingeschakeld. Zo houdt de natuur zichzelf in balans zonder dat er gif aan te pas komt. Fijn voor het milieu en fijn voor jou, want wat er niet op zit, hoeft er ook niet af. 

100% biologisch, 100% lekker
Ons assortiment is 100% biologisch en wij zijn de meest gezonde supermarkt. Een puur product is niet alleen gezonder, maar smaakt ook écht lekkerder. Gezonde grond proef je echt in élke hap: geen gif en meer biodiversiteit maakt een product vitaler. Proef maar!

tegeltje_pmpw_585x460px_wk109-min
tegeltje_pmpw_585x460px_wk102-min
tegeltje_pmpw_585x460px_wk10-min
tegeltje_pmpw_585x460px_wk105-min
tegeltje_pmpw_585x460px_wk104-min
tegeltje_pmpw_585x460px_wk106-min
image

Echt gezonde grond proef je in elke hap

Tijdens de ‘Proef maar prijsweken’ vind je allerlei écht lekkere producten voor een klein prijsje om lekker thuis te proeven. Kom jij meegenieten van al het lekkers?

image

Ekoplaza voor de 2e keer op rij de groenste supermarkt

Wie neemt de meeste verantwoordelijkheid om ons voedselsysteem te verduurzamen? Met die vraag neemt Questionmark supermarkten in Nederland onder de loep. Niet alleen op beloftes, maar vooral op daadwerkelijke stappen die supermarkten zetten naar een groener voedselsysteem. In de Superlijst Groen 2023 is Ekoplaza voor de 2e keer op rij als koploper uit de bus gekomen.

image

Samen terug naar beter

We moeten terug. Weg van de wereld van zoveel mogelijk, zo goedkoop mogelijk en zo snel mogelijk. Terug naar kleinschalig: zorg voor kwaliteit, mens en dier. Terug naar een wereld waar natuur en welvaart wel met elkaar in balans zijn. Sommigen vinden dat ouderwets. Wij noemen dat vooruitgang. Proef maar..