samen de biodiversiteit vergroten

Van 15 maart t/m 25 april krijg je bij iedere €15,- aan boodschappen een gratis Blossomb: een kleurrijk bloembolletje met biologische zaadjes voor wilde bloemen voor in je tuin of op je balkon. Verzamel ze allemaal en kleur je wereld!

Help mee de biodiversiteit te vergroten

Door te kiezen voor biologische boodschappen help je al om de biodiversiteit te vergroten. Wil je nog meer doen? Kleur samen met Ekoplaza en De Traay de wereld met wilde biologische bloemen. Zo creëren we overal kleine voedselparadijsjes voor bijen en vlinders. Samen beschermen we de biodiversiteit. Lekker voor jou én de bijen! 

🌸 Vriendelijk voor de bijen

🌸 Gemaakt met liefde

🌸 Minder stenen, meer planten

ekoplaza-biologisch-lupine-bij

win! blossombbox vol bloembolletjes

De verzamelactie is een groot succes! En daarom geven wij verschillende boxen bommetjevol Blossombs weg. Alle Ekovrienden maken kans. Dus ben je nog geen Ekovriend? Sluit je aan bij de club! De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden woensdag 26 april per mail benaderd.

Word Ekovriend

ekoplaza-biologisch-blossombs-winactie

Gratis extra Blossomb (t/m 25 april)

laatste week! Gratis blossomb Bij elke €15,- 

Bij iedere €15,- aan boodschappen ontvang je een gratis Blossomb. Deze actie geldt in Ekoplaza-winkels, bij afhaalorders in Ekoplaza-winkels en bij bezorging via de Ekoplaza Direct en Eko-route. Daarnaast krijg je wekelijks bij wisselende actieproducten er eentje extra! Zo verzamel je ze allemaal en geef jij de wereld kleur. 

Extra Blossombs van deze week

Van 19 t/m 25 april krijg je bij aankoop van een product van Le Pain des Fleurs, memo of Natracare naar keuze één gratis extra Blossomb.  

Bekijk actievoorwaarden

Hoe gebruik je Blossombs? 

Gooi of leg de Blossombs in je tuin, rondom je huis of in een pot op je balkon. Gooi Blossombs niet in beschermde natuurgebieden. Wacht op de regen (of gebruik een gieter), na een paar dagen 'barst' de Blossomb open en zie je de eerste plantjes verschijnen. Vervolgens duurt het nog ca. 8 weken voordat de eerste bloemen uitkomen. Waar Blossombs het beste groeien? Dat lees je hier. 

Beste groeiomstandigheden 


Kortom: geduld gevraagd tot de natuur zijn werk doet en jij en de bij kunnen genieten van de mooiste, wilde bloemen. Sommige zaadjes ontkiemen in de lente, anderen in de zomer of zelfs daarna. Zo hebben de bijen (en jij dus ook) het hele seizoen plezier van bloemen! De zaaitijd loopt van maart tot september. Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen ze het volgende voorjaar op.

blokjes_624x504_blossombs
blokjes_624x504_blossombs2
blokjes_624x504_blossombs3

16 varianten

Blossombs zijn gemaakt van natuurlijke klei, biologische wilde bloemenzaadjes en natuurlijk kleurpigmenten. De zadenmixen bestaan onder andere uit grote klaprozen, witte dille, gele ganzenbloem en nog heel veel meer. Er zijn 16 verschillende biologische zadenmixen verkrijgbaar, verzamel ze allemaal! 

Bekijk alle Blossomb varianten


ekoplaza-biologisch-blossombs-inpot