Hoofdgerecht
Zalmtartaar met citroenroom en rucola
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 203 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g gerookte zalmfilet, in kleine blokjes gesneden
- • 1 sjalot, ragfijn gesnipperd
- • Handje kleingesneden bieslook
- • Sap van ½ citroen
- • 100 ml zure room
- • Handvol rucola
- • Open ringvormpje/steker (ca. 8 cm doorsnee)
BEreidings wijze
- Meng de zalmblokjes, het gesnipperde sjalotje en de bieslook door elkaar.
- Roer het citroensap door de zure room.
- Zet met behulp van de ringsteker op 4 borden een torentje zalmtartaar: druk goed aan met een lepel en bestrijk de bovenkant met het zure roommengsel. Verwijder de ring.
- Garneer met bieslook of rucola.
Boodschappen lijst
- Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Boeren crème fraîche
1,89 125 ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de Lekker Weten Kerst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!