Salade
Zalmrozetten met tonijncrème en salade
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gerookte zalm
- • 150 g rucola
- • 120 g tonijncrème
- • 100 g pijnboompitten
- • 50 g Parmigiano Reggiano, grof geraspt
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • Scheutje olijfolie
- • Grof zeezout & verse zwarte peper
BEreidings wijze
- Maak ca. 12 rozetten van de zalm: leg de plakjes zalm op een snijplank en bestrijk ze over de lengte met de tonijncrème. Rol ze luchtig op en krul de bovenste rand naar buiten. Houd ze apart.
- Verdeel de rucola over 4 borden en leg de zalmrozetten erop. Bestrooi met rode ui, pijnboompitten en parmezaan en maak af met wat olijfolie, zeezout en zwarte peper.
Boodschappen lijst
- Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Rucola
2,29 75 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tonijn rillettes
4,39 120 Gram
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!