Zalmrozetten met tonijncrème en salade
Zalmrozetten met tonijncrème en salade

Salade

Zalmrozetten met tonijncrème en salade

  • Salade
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

200 g gerookte zalm
150 g rucola
120 g tonijncrème
100 g pijnboompitten
50 g Parmigiano Reggiano, grof geraspt
1 rode ui, in dunne halve ringen
Scheutje olijfolie
Grof zeezout & verse zwarte peper

BEreidings wijze

  1. Maak ca. 12 rozetten van de zalm: leg de plakjes zalm op een snijplank en bestrijk ze over de lengte met de tonijncrème. Rol ze luchtig op en krul de bovenste rand naar buiten. Houd ze apart.
  2. Verdeel de rucola over 4 borden en leg de zalmrozetten erop. Bestrooi met rode ui, pijnboompitten en parmezaan en maak af met wat olijfolie, zeezout en zwarte peper.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest