Salade
Zalmrozetten met tonijncrème en salade
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gerookte zalm
- • 150 g rucola
- • 120 g tonijncrème
- • 100 g pijnboompitten
- • 50 g Parmigiano Reggiano, grof geraspt
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • Scheutje olijfolie
- • Grof zeezout & verse zwarte peper
BEreidings wijze
- Maak ca. 12 rozetten van de zalm: leg de plakjes zalm op een snijplank en bestrijk ze over de lengte met de tonijncrème. Rol ze luchtig op en krul de bovenste rand naar buiten. Houd ze apart.
- Verdeel de rucola over 4 borden en leg de zalmrozetten erop. Bestrooi met rode ui, pijnboompitten en parmezaan en maak af met wat olijfolie, zeezout en zwarte peper.
Boodschappen lijst
- Pijnboompitten
4,79 100 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,59 150 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,49 100 Gram
removeadd product to cart - Tonijn rillettes
4,89 120 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!