Voorgerecht
Wraps van spitskool gevuld met geitenkaas en groenten
- • Voorgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 spitskool (per wrap 2 bladeren)
- • 200 g groenten, fijngesneden
- • 150 g zachte geitenkaas
- • Olijfolie of kokosolie, om in te stoven
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Breng water aan de kook. Verwijder indien nodig het buitenste blad van de kool. Leg de hele kool ongeveer 5 minuten in het kokende water met het deksel op de pan. Haal eruit en verwijder de buitenste bladeren - die komen vanzelf los. Wil je nog meer bladeren om te vullen leg de kool dan weer een paar minuten in het kokende water. Je hebt 2 bladeren nodig per wrap.
- Stoof de groenten in olijfolie tot ze (beet) gaar zijn. Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout. Meng de geitenkaas erdoor (of schep later op de vulling).
- Dep de koolbladeren goed droog in een handdoek. Leg 2 bladeren in tegenovergestelde richting op elkaar. Schik de helft van de groenten met geitenkaas in het midden, vouw de rechterkant van de kool naar binnen en rol de wrap op. Herhaal voor de andere wrap.
Boodschappen lijst
- Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Spitskool
3,29 1 stuks
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Voor 2 wraps Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!