Hoofdgerecht
Volkoren plaattaart met asperges en ei-topping
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 232 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g witte asperges, geschild en harde uiteinden eraf
- • 125 g crème fraîche
- • 2 pakjes volkoren bladerdeeg, ontdooid
- • 2 eieren, hardgekookt en in stukjes
- • Handje peterselie, fijngehakt
- • 1½ el mosterd
- • 1 tl kurkuma
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er het bladerdeeg iets overlappend op, druk de overlapping goed dicht en de buitenranden iets omhoog.
- Meng de crème fraîche met mosterd en kurkuma, breng op smaak met peper en zout en verdeel over het bladerdeeg. Leg de asperges erbovenop.
- Bak de taart in ca. 30 minuten gaar. Bestrooi met het ei en gehakte peterselie.
Boodschappen lijst
- Gemalen kurkuma
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Boeren crème fraîche
1,89 125 ml
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!