Hoofdgerecht
Vegan champignon-preiquiche
- • Hoofdgerecht
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • DEEG:
- • 300 g maïsmeel
- • 100 g boekweitmeel
- • 100 g sojaboter
- • 40 g sojameel
- • 3 tl bakpoeder
- • 1 tl zout
- • 1 tl tijm
- • VULLING:
- • 400 g soja kwark
- • 250 g champignons
- • 50 g witte miso
- • 50 g sojaboter
- • 30 g maizena
- • 1 prei
- • 2 tl roze peper
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Kneed alle ingrediënten voor het deeg met 200 ml water door elkaar. Rol uit en doe het in de springvorm. Druk met de hand aan en zorg dat er een rechtopstaande rand is.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Was de prei en snijd deze in ringen. Snijd de champignons. Bak samen ongeveer 5 minuten met de sojaboter. Breng op smaak met ¼ theelepel zout en verdeel gelijkmatig over het deeg.
- Meng de overige ingrediënten en schenk ze over het groentemengsel.
- Bak gedurende 25-30 minuten in de oven, tot de quiche goudbruin en gaar is.
Boodschappen lijst
- Roze peper
5,39 20 Gram
removeadd product to cart - Boekweitmeel
4,59 350 Gram
removeadd product to cart - Maismeel
2,79 350 Gram
removeadd product to cart - Soja margarine
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Maïszetmeel
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sojameel
2,79 175 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Hatcho miso strong
7,59 300 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!