Ontbijt
Ultieme ontbijtsandwich met zalm, avocadosalade en scambled eggs
- • Ontbijt
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 mais-kaas-pompoenpit afbakbroodjes
- • 4 eieren
- • 2 tomaten, zaadlijsten eruit en in blokjes
- • 2 avocado's, in blokjes
- • 150 g gerookte zalm
- • 50 ml melk
- • 2 el crème fraîche
- • 2 el bieslook, fijngesneden
- • 2 el zonnebloemolie of milde olijfolie
- • Zout & peper
- • Optioneel: 1 el dille
BEreidings wijze
- Meng voor de avocadosalade de avocado met de crème fraîche, tomaat en bieslook (+ eventueel dille) en maak op smaak met zout en peper.
- Verhit op middelhoog de olie in een bakpan. Kluts de eitjes samen met de melk en wat zout en peper en giet in de bakpan. Roer voorzichtig met een garde door de pan zodat er scrambled egg ontstaat.
- Beleg de broodjes met de avocadosalade, gerookte zalm en scrambled egg en extra bieslook. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Boeren crème fraîche
1,89 125 ml
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Maisbrood kaas-pompoenpit
3,99 6 stuks
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 40 min Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!