Traybake wortelgroenten piri piri, met spruitjes
Traybake wortelgroenten piri piri, met spruitjes

Hoofdgerecht

Traybake wortelgroenten piri piri, met spruitjes

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 288 kcal / portie

Ingrediënten lijst

2 pastinaken, geschild en in halve ringen
2 winterpenen, geschild en in halve ringen
1 knolselderij, geschild en in dikke frieten gesneden
250 g aardpeer, schoongemaakt en in partjes
250 g spruitjes, schoongemaakt en gehalveerd
3 el olijfolie
2 el piri piri (kruiden-specerijenmix)
zout & peper, gemalen

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng alle groenten, de piri piri en de olijfolie goed door elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en peper.
  3. Rooster ca. 30 à 50 minuten in de oven tot alle groenten mooi goudbruin geroosterd zijn. Schep halverwege even om.

Boodschappen lijst

  • product
    Aardperen

    1,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Piri piri

    4,79 40 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2025