Hoofdgerecht
Traybake wortelgroenten piri piri, met spruitjes
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 288 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 pastinaken, geschild en in halve ringen
- • 2 winterpenen, geschild en in halve ringen
- • 1 knolselderij, geschild en in dikke frieten gesneden
- • 250 g aardpeer, schoongemaakt en in partjes
- • 250 g spruitjes, schoongemaakt en gehalveerd
- • 3 el olijfolie
- • 2 el piri piri (kruiden-specerijenmix)
- • zout & peper, gemalen
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng alle groenten, de piri piri en de olijfolie goed door elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en peper.
- Rooster ca. 30 à 50 minuten in de oven tot alle groenten mooi goudbruin geroosterd zijn. Schep halverwege even om.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!