Lunch
Take-away lunch met ramennoedels
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g ramen bruine rijst
- • 50 g edamameboontjes
- • 25 g taugé
- • 1 kleine courgette, in julienne gesneden
- • 1 wortel, geschild en in julienne gesneden
- • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en in reepjes
- • Hand babyspinazie
- • 4 el gebakken uitjes
- • 2 el verse koriander, grof gehakt
- • 2 el olie
- • DRESSING:
- • 2 limoenen, het sap
- • 2 cm gember, geraspt
- • 1 teentje knoflook, gepest
- • 1 el geroosterde sesamolie
BEreidings wijze
- Bereid de ramen volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
- Verwarm de olie in een pan of wok en bak hierin de rode peper, courgette en edamame 2 minuten. Haal het uit de pan en laat afkoelen.
- Meng de ingrediënten voor de dressing.
- Verdeel de afgekoelde noedels over 2 potten of plastic bakjes om mee te nemen, verdeel de afgekoelde groenten, taugé, wortel, spinazie, gebakken uitjes en koriander erover en sluit de potten/ bakjes af.
- Neem de dressing apart mee en voeg kort voordat je gaat eten toe.
Boodschappen lijst
- Gebakken uitjes
2,89 100 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Geroosterde sesamolie
6,99 250 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Ramen bruine rijstnoedels
6,69 280 Gram
removeadd product to cart - Taugé
1,49 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!