Bijgerecht
Springrolls met teriyaki seitan
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 6 rijstvellen
- • 1 wortel
- • 1 preistengel
- • 1 rode paprika
- • 1 pak seitan teryiaki (Bertyn)
- • 1 teentje knoflook
- • Een bussel lente-ui (6 stuks)
- • Oestersaus (veggie)
- • 1 bussel verse koriander
- • Cocos-olijf-palm extra virigin ( Amanprana)
- • Kokosolie, extra virigin (Amanprana)
BEreidings wijze
- Maak alle groenten schoon en snij ze in fijne reepjes (julienne). Wok de groenten samen met de look in een beetje cocos-olijf-palm olie tot ze knapperig gaar zijn en laat ze afkoelen.
- Bak de teriyaki seitan tot hij glanst en meng hem onder de groenten. Laat alles afkoelen. Week het rijstvel in lauw water tot het zacht is. Schik de groenten, de uitgeknepen mengeling en eventueel de koriander op het rijstvel en plooi dicht zoals voorgeschreven op de verpakking.
- Serveer gebakken in kokosolie of koud met een dipsausje.
Boodschappen lijst
- Bosui
1,99 1 stuk
removeadd product to cart - Waspeen
1,69 1 kg
removeadd product to cart - Rode paprika
3,49 2 stuk
removeadd product to cart - Prei
2,19 2 stuk
removeadd product to cart - Pastinaken
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie extra virgin
11,85 325 ML
removeadd product to cart - Rijstpapier
3,79 15 stuk
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!