Bijgerecht
Springrolls met teriyaki seitan
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 180 g tofu teriyaki
- • 6 vellen rijstpapier
- • 6 bosuitjes
- • 1 wortel
- • 1 prei
- • 1 rode paprika
- • 1 teentje knoflook
- • Bosje verse koriander
- • Scheutje oestersaus
- • Kokosolie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Maak alle groenten schoon en snij ze in fijne reepjes (julienne). Wok de groenten samen met de look in een beetje kokosolie tot ze knapperig gaar zijn en laat ze afkoelen.
- Bak de teriyaki tofu tot hij glanst en meng hem onder de groenten. Laat alles afkoelen. Week het rijstvel in lauw water tot het zacht is. Schik de groenten, de uitgeknepen mengeling en eventueel de koriander op het rijstvel en plooi dicht zoals voorgeschreven op de verpakking.
- Serveer gebakken in kokosolie of koud met een dipsausje.
Boodschappen lijst
- Rode paprika
3,59 2 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Vegan oestersaus
3,39 250 Ml
removeadd product to cart - Tofu wokblokjes Teriyaki
3,69 180 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Rijstpapier
3,89 15 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!