Hoofdgerecht
Smeuïge stamppot
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 kg zoete bataat, geschild en in stukken
- • 1 l groentebouillon
- • 750 g raapstelen, gewassen en in grove stukken
- • 90 g cashew fermentino kruiden/bloemen
- • 4 lente uitjes, in dunne ringetjes
- • 4 el plantaardige drink
BEreidings wijze
- Breng de bataat in de groentebouillon aan de kook en kook in 15-20 minuten beetgaar. Giet ze af, doe terug in de pan en houd de pan op laag vuur.
- Voeg de plantaardige drink, peper en zout toe en stamp dit grof door elkaar.
- Voeg de raapstelen toe en roer deze erdoor totdat ze beginnen te slinken. Proef de stamppot en breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
- Schep de bosui en gesneden 'kaas' er losjes door en serveer direct.
Boodschappen lijst
- Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Haverdrink
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 84 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de campagne Proef maar prijsweken
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!


