Hoofdgerecht
Smeuïge stamppot
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 kg zoete bataat, geschild en in stukken
- • 1 l groentebouillon
- • 750 g raapstelen, gewassen en in grove stukken
- • 90 g cashew fermentino kruiden/bloemen
- • 4 lente uitjes, in dunne ringetjes
- • 4 el plantaardige drink
BEreidings wijze
- Breng de bataat in de groentebouillon aan de kook en kook in 15-20 minuten beetgaar. Giet ze af, doe terug in de pan en houd de pan op laag vuur.
- Voeg de plantaardige drink, peper en zout toe en stamp dit grof door elkaar.
- Voeg de raapstelen toe en roer deze erdoor totdat ze beginnen te slinken. Proef de stamppot en breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
- Schep de bosui en gesneden 'kaas' er losjes door en serveer direct.
Boodschappen lijst
- Bosui
1,99 1 stuk
removeadd product to cart - Haverdrink
1,99 1 Liter
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,49 600 Gram
removeadd product to cart - Cashew fermentino kruiden/bloemen
5,99 90 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
1,89 8 stuk
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de campagne Proef maar prijsweken
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!