Slawraps met Yomio
Slawraps met Yomio

Lunch

Slawraps met Yomio

  • Lunch
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

350 g kikkererwten in pot
200 g mais in blik
200 ml Yomio
120 g oude Goudse kaas
15 g verse dille
2 kropjes little gem sla
1 bosje radijs
2 el milde olijfolie of ghee
1 el harissa + extra om te garneren

BEreidings wijze

  1. Snijd het kontje van een kropje little gem sla, haal de blaadjes los en verdeel ze in een bloemvorm over een bord. Doe dit ook met het andere kropje.
  2. Giet de kikkererwten af en laat uitlekken in een vergiet. Verhit de milde olijfolie of ghee in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kikkererwten met wat zout toe en bak 5 minuten. Voeg 1 el harissa toe. Bak nog 1 minuut mee. Verdeel de kikkererwten over de sla wraps.
  3. Was de radijsjes, snijd in stukjes en verdeel over de kikkererwten. Spoel de mais af in een vergiet en verdeel de helft van de mais erover (bewaar de rest van de mais voor een ander gerecht). Snijd de kaas in stukjes en verdeel erover.
  4. Schenk de yoghurt over de sla wraps. Verdeel wat drupjes harissa erover. Hak de dille grof. Verdeel de dille erover.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Laura de Grave.