Lunch
Slawraps met Yomio
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g kikkererwten in pot
- • 200 g mais in blik
- • 200 ml Yomio
- • 120 g oude Goudse kaas
- • 15 g verse dille
- • 2 kropjes little gem sla
- • 1 bosje radijs
- • 2 el milde olijfolie of ghee
- • 1 el harissa + extra om te garneren
BEreidings wijze
- Snijd het kontje van een kropje little gem sla, haal de blaadjes los en verdeel ze in een bloemvorm over een bord. Doe dit ook met het andere kropje.
- Giet de kikkererwten af en laat uitlekken in een vergiet. Verhit de milde olijfolie of ghee in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kikkererwten met wat zout toe en bak 5 minuten. Voeg 1 el harissa toe. Bak nog 1 minuut mee. Verdeel de kikkererwten over de sla wraps.
- Was de radijsjes, snijd in stukjes en verdeel over de kikkererwten. Spoel de mais af in een vergiet en verdeel de helft van de mais erover (bewaar de rest van de mais voor een ander gerecht). Snijd de kaas in stukjes en verdeel erover.
- Schenk de yoghurt over de sla wraps. Verdeel wat drupjes harissa erover. Hak de dille grof. Verdeel de dille erover.
Boodschappen lijst
- Kikkererwten fijn
1,69 350 Gram
removeadd product to cart - Zoete maïs
1,59 200 Gram
removeadd product to cart - Volle Yomio
3,09 1 Liter
removeadd product to cart - Stuk oude kaas 50+
12,45 450 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Harissa
4,29 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Laura de Grave.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!