Dessert
Sinaasappel-Mascarpone Brulée
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g mascarpone
- • 100 ml rijst cuisine
- • 60 g kokosbloesemsuiker
- • 4 eidooiers
- • 2 el rietsuiker
- • 1 tl sinaasappelschil, geraspt
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150℃.
- Klop de eidooiers los met de kokosbloesemsuiker
- Meng de mascarpone, de rijst cuisine en de geraspte sinaasappelschil door het eimengsel. Verdeel over 4 vuurvaste schaaltjes/ramekins.
- Zet de ramekins ± 45 minuten in een ovenschaal met daarin een laagje kokend water (au bain-marie) in de voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen en bestrooi de brunettes daarna met de rietsuiker. Karameliseer de suiker met een gasbrandertje of onder de grill.
Boodschappen lijst
- Mascarpone
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Rijst cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
4,09 275 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!