Schorseneren met houtgerookte zalm
Schorseneren met houtgerookte zalm

Hoofdgerecht

Schorseneren met houtgerookte zalm

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

500-750 g schorseneren
Citroensap of azijn
2 gerookte zalmfilets, gekocht of zelf gerookt
Maak de Holllandaisesaus (uit OERsterkEten)

BEreidings wijze

  1. Gebruik je zalmfilets die al gerookt zijn, zet dan de oven aan op 50ºC.
  2. Breng de schorseneren met schoon water en zout aan de kook en kook in 15 min. gaar.
  3. Maak terwijl de schorseneren koken de Hollandaisesaus en zet de zalmfilets in de oven om door te warmen.
  4. Leg de schorseneren met de gerookte zalmfilet op een bord en schep er wat van de Hollandaisesaus over.
  5. Serveer de rest van de Hollandaisesaus er apart bij.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Oersterk