Hoofdgerecht
Schol en papilotte met Ikibeer
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 195 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g scholfilet
- • 2 flesjes Ikibeer zero (waarvan 2 el voor in het gerecht)
- • 1 peen, in dunne reepjes
- • 1 bosui, in reepjes
- • ½ limoen, in plakjes
- • 2 el bieslook, gesneden
- • 2 tl sandwichspread appel-mierikswortel
- • 2 tl boter
- • Zout & peper
- • Ook nodig: (gerecycled) aluminiumfolie
BEreidings wijze
- Verwarm de barbecue voor op een temperatuur van ongeveer 200°C.
- Leg op 2 flinke stukken aluminiumfolie (op volgorde) eerst de bosui en de peen, dan de scholfilet, gevolgd door de mierikswortelspread, boter en limoenplakjes. Giet over elk stapeltje een eetlepel Iki Beer Zero en bestrooi met bieslook, zout en peper.
- Vouw de pakketjes goed dicht en gaar ze op de barbecue in ca. 10 à 15 minuten. Serveer met een glas of flesje Iki Beer Zero.
Boodschappen lijst
- Alcoholvrij bier groene thee
2,79 33 cl
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Sandwichspread appel mierikswortel
3,19 180 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!