Schol en papilotte met Ikibeer
Schol en papilotte met Ikibeer

Hoofdgerecht

Schol en papilotte met Ikibeer

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 195 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g scholfilet
2 flesjes Ikibeer zero (waarvan 2 el voor in het gerecht)
1 peen, in dunne reepjes
1 bosui, in reepjes
½ limoen, in plakjes
2 el bieslook, gesneden
2 tl sandwichspread appel-mierikswortel
2 tl boter
Zout & peper
Ook nodig: (gerecycled) aluminiumfolie

BEreidings wijze

  1. Verwarm de barbecue voor op een temperatuur van ongeveer 200°C.
  2. Leg op 2 flinke stukken aluminiumfolie (op volgorde) eerst de bosui en de peen, dan de scholfilet, gevolgd door de mierikswortelspread, boter en limoenplakjes. Giet over elk stapeltje een eetlepel Iki Beer Zero en bestrooi met bieslook, zout en peper.
  3. Vouw de pakketjes goed dicht en gaar ze op de barbecue in ca. 10 à 15 minuten. Serveer met een glas of flesje Iki Beer Zero.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.