Lunch
Sardines op knoflooktoast
- • Lunch
- • 4 personen
- • 253 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 270 g sardines naturel (2 blikjes)
- • 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- • 4 sneetjes zuurdesembrood, geroosterd
- • 1 zak waterkers
- • 1 teentje knoflook, gehalveerd
- • ½ citroen, het sap
- • 2 el peterselie, grof gehakt
- • Zout & peper
- • Optioneel: scheutje olijfolie
BEreidings wijze
- Wrijf het nog warme geroosterde brood in met de knoflook.
- Meng in een kom de sardines met de tomaatjes en de waterkers en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel een scheutje olijfolie toe.
- Verdeel het mengsel over de toast. Garneer met peterselie en knijp er wat citroensap over.
Boodschappen lijst
- Cherry trostomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Sardientjes naturel
5,19 135 Gram
removeadd product to cart - Camusettes volkoren desem
4,19 400 Gram
removeadd product to cart - Waterkers
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!