Lunch
Sandwich Joséphine met noten en rucola
- • Lunch
- • 2 personen
- • 467 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 stukken brood naar keuze
- • 90 g vegan brie
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 2 el walnoten, geroosterd in een droge koekenpan
- • 1 el ahornsiroop
- • Handje rucola
BEreidings wijze
- Rooster het brood of laat vers.
- Bestrijk het brood met de ahornsiroop. Verdeel de rucola, Joséphine, rode ui en noten erover en dek af met de andere broodhelften.
Boodschappen lijst
- Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,39 100 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,29 250 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Camusettes volkoren desem
3,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit receot is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!