Lunch
Sandwich Joséphine met noten en rucola
- • Lunch
- • 2 personen
- • 467 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 stukken brood naar keuze
- • 90 g vegan brie
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 2 el walnoten, geroosterd in een droge koekenpan
- • 1 el ahornsiroop
- • Handje rucola
BEreidings wijze
- Rooster het brood of laat vers.
- Bestrijk het brood met de ahornsiroop. Verdeel de rucola, Joséphine, rode ui en noten erover en dek af met de andere broodhelften.
Boodschappen lijst
- Plantaardig alternatief voor brie Joséphine
6,69 90 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,39 100 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Camusettes volkoren desem
4,19 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit receot is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!