Salade
Salade Niçoise met little gem
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g sperziebonen, geblancheerd
- • 160 g tonijn in water, uitgelekt
- • 8 ansjovisfilets
- • 2 little gem stronkjes, in grove stukken gescheurd
- • 2 eieren, hardgekookt en in partjes
- • 2 tomaten, in partjes
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 1 teentje knoflook, uitgeperst
- • 3 el zwarte olijven, gehalveerd
- • 3 el olijfolie
- • 2 el balsamicoazijn
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verdeel de little gem over een brede, platte schaal.
- Verdeel alle andere ingrediënten erover.
- Klop van de olijfolie, azijn en knoflook een dressing en breng op smaak met zout en peper. Schenk de helft de dressing over de salade en serveer de rest er apart bij.
Boodschappen lijst
- Sperziebonen
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,29 160 Gram
removeadd product to cart - Ansjovis filets
5,19 78 GRAM
removeadd product to cart - Bindsla (Little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Trostomaten
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Zwarte olijven
2,69 125 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,79 250 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!