Hoofdgerecht
Rustieke traybake met wintergroenten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 389 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 (ca. 500g) aardperen, goed gewassen en in partjes
- • 3 pastinaken, geschild en in plakken
- • 2 rode uien, gepeld en in parten
- • 300g spruitjes, gehalveerd
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 4 takjes tijm (blaadjes afgerist)
- • 1 knolselderij, geschild en in reepjes
- • 10 stuks cherrytomaten
- • 3 el olijfolie
- • zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Spreid alle groenten uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel de olijfolie erover en meng alles goed door elkaar. Bestrooi met zout en peper.
- Rooster alles gaar in ca. 30 à 50 minuten en schep halverwege even om.
Boodschappen lijst
- Aardperen
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Pastinaken
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Spruiten
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Knolselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,79 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit lekker Weten winter 2026.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!







