Roerei met paddenstoelen
Roerei met paddenstoelen

Lunch

Roerei met paddenstoelen

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

4 (afbak)broodjes
6 eieren, losgeklopt
1 bakje gemengde paddenstoelen
1 lente ui, kleingesneden
Sandwich spread kruiden
2 el melk
1 el boter
1 el olijfolie
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking (als je afbakbroodjes gebruikt).
  2. Bak ondertussen de paddenstoelen in een droge wok tot het vocht is verdampt (regelmatig roeren). Voeg daarna de boter en een lepel olijfolie toe. Bak nu al omscheppend de paddenstoelen snel bruin.
  3. Voeg zout en peper toe aan de losgeklopte eieren en giet dit mengsel bij de paddenstoelen. Bak al roerend tot het ei gestold is, meng dan meteen de lente-ui erdoor en haal de pan van het vuur.
  4. Serveer met de warme broodjes en de sandwichspread.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst