Roerei met paddenstoelen
Roerei met paddenstoelen

Lunch

Roerei met paddenstoelen

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

6 eieren, losgeklopt met 2 el melk
4 (afbak)broodjes
150 g gemengde paddenstoelen
1 lente-uitje, kleingesneden
1 el olijfolie
1 el boter
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de paddenstoelen in een droge wok tot het vocht is verdampt (regelmatig roeren). Voeg daarna de boter en olijfolie toe. Bak nu al omscheppend de paddenstoelen snel bruin.
  3. Voeg zout en peper toe aan de losgeklopte eieren en giet dit mengsel bij de paddenstoelen. Bak al roerend tot het ei net gestold is, meng dan meteen de lente-ui erdoor en haal de pan van het vuur.
  4. Serveer met de warme broodjes.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst.