Salade
Rodekool-bietjessalade
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 verse rode biet, geschild en geraspt
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • ¼ rode kool, zonder stronk en in fijne reepjes
- • 1 el lijnzaadolie
- • 1 el sesamzaad, geroosterd
- • 1 tl ahornsiroop
- • Scheutje balsamicoazijn
BEreidings wijze
- Roer een dressing van lijnzaadolie, ahornsiroop, balsamico en knoflook.
- Vermeng in een schaal de rodekool, ui en bietjes en schep de dressing er voorzichtig door. Bestrooi voor het serveren met sesamzaad.
Boodschappen lijst
- Rode bieten
1,50 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Lijnzaadolie
3,19 250 Ml
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,09 200 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!