Hoofdgerecht
Rode kool met appeltjes en koekkruiden
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 50 g gedroogde abrikozen
- • 3 appels, geschild en in stukjes
- • 1 rode kool, in repen
- • 2 el appelazijn
- • 1 el gembersiroop
- • 1 el honing
- • 2-3 tl koekkruiden
- • 1 tl gemalen kardemom
- • ½ tl omega 3-6-9 olie
BEreidings wijze
- Breng de rodekoolrepen met de appel en abrikoos met een laagje water aan de kook.
- Voeg de koekkruiden, gembersiroop, kardemom, azijn en honing toe en roer goed door. Voeg eventueel nog wat azijn en/of honing toe.
- Besprenkel iedere portie rodekool aan tafel met een beetje omega 3-6-9-olie.
Boodschappen lijst
- Ongefilterde appelazijn
3,19 750 ml
removeadd product to cart - Omega 3-6-9 olie
3,49 250 Ml
removeadd product to cart - Bloemenhoning
4,89 450 Gram
removeadd product to cart - Gembersiroop
4,39 250 ML
removeadd product to cart - Gedroogde abrikozen
5,29 250 Gram
removeadd product to cart - Rode kool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Pinova appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Koekkruiden
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kardemom
6,59 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Recept van Rineke Dijkinga: weten van (h)eerlijk eten. Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!