Ratatouille met cicioni
Ratatouille met cicioni

Hoofdgerecht

Ratatouille met cicioni

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

150 g groene linzen, gekookt
100 g bleekselderij, brunoise
100 g wortel, brunoise
75 g ui, brunoise
50 g Cicioni, gebrokkeld
1 laurierblaadje
½ groentebouillonblokje
2 el sherryazijn
1 tl oregano
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm in een steelpan wat olijfolie. Voeg hieraan de wortel, bleekselderij en witte uit toe. Laat zachtjes fruiten voor 10 minuten.
  2. Voeg dan de linzen en laurier, oregano toe. Laat nog 10 minuten zachtjes fruiten. Blus met de sherryazijn en 100 ml water. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer en brokkel de Cicioni erover en sprenkel nog wat olijfolie erover.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Cicioni