Hoofdgerecht
Ratatouille met cicioni
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g groene linzen, gekookt
- • 100 g bleekselderij, brunoise
- • 100 g wortel, brunoise
- • 75 g ui, brunoise
- • 50 g Cicioni, gebrokkeld
- • 1 laurierblaadje
- • ½ groentebouillonblokje
- • 2 el sherryazijn
- • 1 tl oregano
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm in een steelpan wat olijfolie. Voeg hieraan de wortel, bleekselderij en witte uit toe. Laat zachtjes fruiten voor 10 minuten.
- Voeg dan de linzen en laurier, oregano toe. Laat nog 10 minuten zachtjes fruiten. Blus met de sherryazijn en 100 ml water. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer en brokkel de Cicioni erover en sprenkel nog wat olijfolie erover.
Boodschappen lijst
- Laurier
3,09 10 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Groene linzen
3,29 500 Gram
removeadd product to cart - Oregano in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
15,89 1 Liter
removeadd product to cart - Ongefilterde appelazijn
3,19 750 ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Cicioni
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!