Soep
Posteleinsoep met brood
- • Soep
- • 4 personen
- • 181 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 200 g winterpostelein, gewassen en gedroogd
- • 1 afbakbrood
- • 1 teentje knoflook, kleingesneden
- • 1 ui, kleingesneden
- • 1 bosuitje
- • 2 el crème fraîche
- • 1 el olijfolie
- • 1 el grove mosterd
- • Peper
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook glazig. Roer er de postelein en mosterd door en laat slinken.
- Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
- Pureer tot een gladde soep met een staafmixer.
- Bestrooi met gesneden bosui en vers gemalen peper en server met een schepje crème fraîche. Serveer met het brood bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Boodschappen lijst
- Camusettes campagne desem
3,69 2 stuks
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Boeren crème fraîche
1,89 125 ml
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2018.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!