Sauzen & dressings
Pompoen sinaasappelchutney
- • Sauzen & dressings
- • 0
- • 815 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g butternut pompoen vruchtvlees (ca.1 stuk)
- • 130 g suiker
- • 2 sinaasappels (sap + rasp)
- • 5 kardemompeulen
- • 1 kaneelstokje
- • 3 el witte wijnazijn
- • ½ tl gemalen anijszaad
BEreidings wijze
- Leg de pompoenblokjes in een pan met een laagje water en zet op laag vuur. Voeg de rest van de ingrediënten toe en breng langzaam aan de kook. Zet het vuur laag en laat zachtjes stoven tot de pompoen gaar is.
- Verwijder voor het serveren de hele specerijen.
Boodschappen lijst
- Butternut pompoen
3,59 1 stuks
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Perssinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Kardemom heel
3,09 10 Gram
removeadd product to cart - Anijszaad
3,29 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!