Hoofdgerecht
Peulvruchtenpasta met wilde sockeye zalm
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g Your Organic Nature rode linzenpasta
- • 200 g Fish and More wilde sockeye zalm
- • 400 g Wild Wonders
- • 3 el pesto
- • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- • smaakmaker:
- • zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Was de tomaatjes en snijd de grote tomaatjes eventueel door de helft. Meng de tomaatjes met wat olijfolie, peper en zout en doe ze in een ovenschaal. Zet ze 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Leg de zalm ernaast en besprenkel ook met olie, peper en zout.
- Breng voor de peulvruchtenpasta water aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Meng de pasta met de 3 el pesto en meng goed door. Meng van de zalm, de tomaatjes en de bosui ¾ deel door de pasta, trek de zalm met 2 vorken uit elkaar. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de andere ¼ van de zalm, bosui en tomaatjes.
Boodschappen lijst
- Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Wilde Sockeye zalm
9,98 185 Gram
removeadd product to cart - Verse pesto basilicum
3,49 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!