Hoofdgerecht

Peulvruchtenpasta met wilde sockeye zalm

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 g Your Organic Nature rode linzenpasta
200 g Fish and More wilde sockeye zalm
400 g Wild Wonders
3 el pesto
2 bosuitjes, in dunne ringetjes
smaakmaker:
zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was de tomaatjes en snijd de grote tomaatjes eventueel door de helft. Meng de tomaatjes met wat olijfolie, peper en zout en doe ze in een ovenschaal. Zet ze 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Leg de zalm ernaast en besprenkel ook met olie, peper en zout.
  4. Breng voor de peulvruchtenpasta water aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  5. Meng de pasta met de 3 el pesto en meng goed door. Meng van de zalm, de tomaatjes en de bosui ¾ deel door de pasta, trek de zalm met 2 vorken uit elkaar. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de andere ¼ van de zalm, bosui en tomaatjes.

Boodschappen lijst