Pasta bowl met tempeh en rauwkost
Pasta bowl met tempeh en rauwkost

Hoofdgerecht

Pasta bowl met tempeh en rauwkost

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 715 kcal / portie

Ingrediënten lijst

175 g Mexicaans gekruide tempeh
170 g volkoren fusilli, beetgaar en koud afgespoeld
1 bosje radijs, in plakjes
1 gele paprika, in blokjes
½ komkommer, in blokjes
Klein handje pompoenpitjes, geroosterd
Scheutje olijfolie
Dressing:
½ limoen
½ rode peper
Scheutje olijfolie
Scheutje balsamicoazijn
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm olie in een koekenpan en roerbak hierin de tempeh 3-5 minuten.
  2. Maak intussen een dressing van limoensap, rode peper (mits gebruikt), olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.
  3. Schik alle ingrediënten in 2 mooie kommen en schenk de dressing erover.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021