Hoofdgerecht
Paleo ketchup met rode biet
- • Hoofdgerecht
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g gekookte rode biet, in blokjes
- • 175 g zoete aardappelen, geschild en in blokjes
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 ui, in halve ringen
- • 6 el appelazijn
- • 1 el kokosolie
- • ½ tl gemberpoeder
- • ½ tl zout
- • ¼ tl kurkuma
- • Peper
BEreidings wijze
- Verhit de kokosolie in een steelpan en bak hierin de ui en knoflook zachtjes aan.
- Voeg de blokjes zoete aardappel toe en bak al omscheppend goudbruin en gaar.
- Schep de rode biet, appelazijn en alle kruiden door het gerecht en haal de pan van het vuur.
- Pureer met behulp van een staafmixer of blender tot een gladde saus.
- De saus is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast, in een goed afgesloten pot of fles.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Gemalen gember
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Ongefilterde appelazijn
3,49 750 Ml
removeadd product to cart - Gekookte rode bieten
1,69 500 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!