Hoofdgerecht
Orzo met gehakt-tomatensaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 450 g gehakt naar keuze
- • 2 blikken gepelde tomaten, met sap
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 1 wortel, in blokjes
- • 1 stengel bleekselderij, in boogjes
- • 150 g orzo
- • Snufje zout
- • Snufje cayennepeper
- • Optioneel:
- • Beetje fijngehakt peterselie, voor erover
BEreidings wijze
- Verhit een grote pan op de middelhoog vuur en bak hierin gehakt rul.
- Voeg de blikken tomaat met sap, knoflook, wortel, bleekselderij, orzo, zout en cayennepeper naar smaak toe.
- Breng aan de kook, zet het vuur lager, dek af laat sudderen tot alles gaar is en de orzo het vocht heeft geabsorbeerd. Bestrooi voor het serveren eventueel met peterselie.
Boodschappen lijst
- Gepelde tomaten
1,79 400 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuk
removeadd product to cart - Orzo
3,29 400 Gram
removeadd product to cart - Gemalen cayennepeper
4,99 40 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!