Hoofdgerecht
Naanbrood met cashewpasta, bloemkool en mangosalsa
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 mini naanbroodjes
- • Enkele el cashewpasta
- • Enkele el plantaardige variatie op yoghurt - kokos
- • Klein handje cashewnoten, geroosterd
- • GEROOSTERDE BLOEMKOOL:
- • 400 g bloemkool, in kleine roosjes
- • 4 el milde olijfolie
- • 1 tl garam masala
- • 1 tl gemalen komijn
- • 1 tl gemalen koriander
- • Snufje kurkuma
- • SALSA:
- • 1 kleine mango, geschild en in blokjes
- • 1 kleine rode ui, in dunne halve ringen
- • ½ komkommer, zaadjes eruit en in blokjes
- • Handje verse koriander, grof gesneden
- • Limoensap, naar smaak
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng voor de bloemkool de olie met de specerijen en wat zout in een kom. Meng de bloemkoolroosjes erdoor en hussel alles goed. Spreid de roosjes uit over een bakplaat en rooster ze ca. 25 minuten in de oven.
- Maak intussen de salsa door de komkommer, mango en rode uit te mengen. Breng op smaak met limoensap.
- Bereid vlak voor het serveren de naanbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de koriander door de salsa.
- Besmeer de warme naanbroodjes met cashewpasta. Schep de bloemkoolroosjes en vervolgens de salsa erop. Schep er wat kokosyoghurt over. Bestrooi eventueel met wat cashewnoten.
Boodschappen lijst
- Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Mango
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,49 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Cashewpasta
7,49 330 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
2,79 35 Gram
removeadd product to cart - Gemalen korianderzaad
2,29 30 Gram
removeadd product to cart - Pita naan knoflook-koriander
3,49 280 Gram
removeadd product to cart - Kokos naturel
3,59 350 Gram
removeadd product to cart - Gemalen komijn
3,39 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Lekker als hoofdgerecht, maar ook als lunch! Nice & Nuts staat voor een grote variatie aan noten, zuidvruchten, zaden, pitten en mixen. En onlangs zijn ook vier notenpasta’s toegevoegd in de smaken hazelnoot, amandel, gemengde noten en cashew. De noten zijn zorgvuldig geselecteerd en gemalen tot heerlijke pasta’s. Lekker op brood! Maar ook te gebruiken in baksels of smoothies.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!