Hoofdgerecht
Little gem wraps met tonijnsalade
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 325 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 bladeren little gem (bindsla)
- • 1 blikje tonijn in water
- • 1 babyavocado, in stukjes
- • 1 limoen, rasp + sap
- • ¼ rode peper
- • 60 g doperwten (diepvries)
- • 25 g rijst
- • 1½ el. skyr style naturel
- • Handje koriander
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Maak de bladeren los van de bindsla, was ze en maak ze droog. Snijd de babyavocado in blokjes. Haal de zaadjes uit de rode peper en snipper deze fijn. Hak de koriander.
- Meng de rijst met alle andere ingrediënten, behalve de sla, en breng op smaak met zout en peper.
- Vul de bindslabladen met de tonijnsalade en serveer.
Boodschappen lijst
- Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Tonijn in water
3,69 120 GRAM
removeadd product to cart - Baby avocado
2,99 350 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (Little gem)
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Skyr Style Naturel
3,19 400 Gram
- Snelkookrijst
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Een frisse Riesling combineert met de tonen van citrus en exotische fruit fijn met de tonijnsaladewrap. Dit recept komt uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!