Little gem-schuitjes met bietencouscous
Little gem-schuitjes met bietencouscous

Bijgerecht

Little gem-schuitjes met bietencouscous

  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 255 kcal / portie

Ingrediënten lijst

125ml groentebouillon zonder gistextract (Natur Compagnie), gemaakt van 1/4 tablet met 125ml
125g couscous
zout & peper gemalen
1 el olijfolie
1 gekookte biet, in hele kleine blokjes
4 takjes munt blaadjes van, fijngehakt
2 little gem, blaadjes losgemaakt
125g rolletje verse geitenkaas
2 el gebrande bruine amandelen, fijngehakt

BEreidings wijze

  1. Breng de groentebouillon aan de kook en doe de couscous erbij. Roer door, zet het vuur uit en dek af. Laat de couscous zo 5 minuten wellen. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Meng de gesneden biet en de munt erdoor.
  2. Vul de blaadjes little gem met de bietencouscous. Verkruimel er wat geitenkaas over en bestrooi met gehakte amandelen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2024.