Bijgerecht
Little gem-schuitjes met bietencouscous
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 255 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 125ml groentebouillon zonder gistextract (Natur Compagnie), gemaakt van 1/4 tablet met 125ml
- • 125g couscous
- • zout & peper gemalen
- • 1 el olijfolie
- • 1 gekookte biet, in hele kleine blokjes
- • 4 takjes munt blaadjes van, fijngehakt
- • 2 little gem, blaadjes losgemaakt
- • 125g rolletje verse geitenkaas
- • 2 el gebrande bruine amandelen, fijngehakt
BEreidings wijze
- Breng de groentebouillon aan de kook en doe de couscous erbij. Roer door, zet het vuur uit en dek af. Laat de couscous zo 5 minuten wellen. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Meng de gesneden biet en de munt erdoor.
- Vul de blaadjes little gem met de bietencouscous. Verkruimel er wat geitenkaas over en bestrooi met gehakte amandelen.
Boodschappen lijst
- Groentebouillonblokjes gistvrij
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Gekookte rode bieten
1,69 500 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
4,39 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!