Voorgerecht
Little gem met tabouleh
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g bulgur, gekookt en afgekoeld
- • 2 bosuien, in dunne ringtjes
- • 1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in fijne blokjes
- • 1 little gem, buitenste bladeren gewassen
- • ½ paprika, in fijne blokjes
- • 2 el verse munt
- • 2 el verse koriander
- • 1 el amandelen, grof gehakt
- • 1 el olijfolie
BEreidings wijze
- Meng de gekookte bulgur met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Schep er de rest van de ingrediënten, behalve de little gem, door.
- Schep in elk blad little gem een grote lepel van het bulgurmengsel.
Boodschappen lijst
- Bindsla (Little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
5,79 200 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Volkoren bulghur
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Munt in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Bosui
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit de Lekker Weten Feest 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!