Bakken
Kruidcake
- • Bakken
- • 6 personen
- • 235 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • DROOG:
- • 150 g amandelmeel
- • 100 g boekweitmeel
- • 60 g kokosbloesemsuiker
- • 3 el koekkruiden
- • 2 tl bakpoeder
- • NAT:
- • 150 g appelmoes
- • 50 g kokosolie, gesmolten
- • 3 eieren
- • OVERIG:
- • 65 g pecannoten, grof gehakt
- • Ook nodig: cakeblik, ingevet en bekleed met bakpapier
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Mix de 5 droge ingrediënten in een kom.
- Mix de natte ingrediënten in een andere kom en voeg dan toe aan de droge ingrediënten. Roer met een garde tot een glad beslag. Schep de pecannoten er rustig doorheen.
- Doe het beslag over in het cakeblik en strijk glad. Zet in de oven en bak in ca. 40 minuten gaar.
- Haal uit de oven en laat 20 minuten in de vorm afkoelen. Haal de cake daarna uit de vorm en laat op een rooster verder afkoelen.
Boodschappen lijst
- Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Boekweitmeel
3,59 500 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
4,09 275 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!