Hoofdgerecht
Koolrabinoedels met avocado en pinda's
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 427 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 75 g rijstnoedels
- • 1 grote koolrabi
- • ½ avocado, in blokjes
- • ½ rode peper
- • Handje doppinda's, gedopt
- • Flinke handvol verse koriander
- • Thaise pittige saus, voor erbij
- • DRESSING:
- • 1 limoen, sap en rasp
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • 1½ el sojasaus
- • 1 el rijstazijn
- • 1 el miso
- • 1 tl geraspte gember
BEreidings wijze
- Kook de rijstnoedels, spoel ze af met koud water en laat verder afkoelen.
- Mix de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
- Schil de koolrabi in hele dunne slierten. Leg ze in een kom met de dressing, schep om en laat een kwartier marineren.
- Hussel de rijstnoedels, avocado, per en koriander door de koolrabi noedels. Serveer met de pinda's
Boodschappen lijst
-  Sweet chilisaus Thais4,19 200 Ml removeadd product to cart
-  Koolrabi2,59 1 stuks removeadd product to cart
-  Thaise rijstnoedels4,19 250 Gram removeadd product to cart
-  Shoyu milde sojasaus4,89 250 Ml removeadd product to cart
-  Avocado4,58 2 stuks removeadd product to cart
-  Mugi miso7,99 350 Gram removeadd product to cart
-  Rijstazijn (sushi-azijn)4,99 250 ml removeadd product to cart
-  Witte knoflook1,99 100 Gram removeadd product to cart
-  Gember1,49 100 Gram removeadd product to cart
-  Geroosterde doppinda's4,99 400 Gram removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst, een recept van De Groene Meisjes.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!









