Hoofdgerecht
Koolrabinoedels met avocado en pinda's
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 427 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 75 g rijstnoedels
- • 1 grote koolrabi
- • ½ avocado, in blokjes
- • ½ rode peper
- • Handje doppinda's, gedopt
- • Flinke handvol verse koriander
- • Thaise pittige saus, voor erbij
- • DRESSING:
- • 1 limoen, sap en rasp
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • 1½ el sojasaus
- • 1 el rijstazijn
- • 1 el miso
- • 1 tl geraspte gember
BEreidings wijze
- Kook de rijstnoedels, spoel ze af met koud water en laat verder afkoelen.
- Mix de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
- Schil de koolrabi in hele dunne slierten. Leg ze in een kom met de dressing, schep om en laat een kwartier marineren.
- Hussel de rijstnoedels, avocado, per en koriander door de koolrabi noedels. Serveer met de pinda's
Boodschappen lijst
- Thaise 'sweet' chili dipsaus
3,99 200 Ml
removeadd product to cart - Koolrabi
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Thaise rijstnoedels
3,99 250 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,79 250 ML
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Mugi miso
8,29 350 Gram
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
5,19 250 ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Geroosterde doppinda's
4,99 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst, een recept van De Groene Meisjes.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!