Hoofdgerecht
Knolselderijstamppot met cavolo nero en plantaardige bacon
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 432 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 knolselderij (ca. 600 g) geschild en in stukken
- • 600 g kruimige aardappels, geschild en in stukken
- • 200 g cavolo nero (zwarte kool)
- • 180 g plantaardige baconreepjes
- • 100 ml amandeldrink
- • 2 el zonnebloemolie
- • 3 el truffelolie
- • Zout en zwarte peper naar smaak
BEreidings wijze
- Kook de aardappels en knolselderij samen gaar in een ruime pan water met zout.
- Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een bakpan en bereid de vegetarische bacon zoals het op de verpakking staat vermeld.
- Giet de gare aardappels/knolselderij af en stoom kort droog. Stamp ze vervolgens grof door elkaar en schep de cavolo nero erdoor. Roer de truffelolie en amandeldrink erdoorheen en maak op smaak met zout en gemalen peper. Serveer met de vegetarische bacon.
Boodschappen lijst
- Iets kruimige aardappelen
3,79 1 kg
removeadd product to cart - Vegan baconreepjes
3,29 180 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!