Bakken
Indiase wortelmuffins met witlof-peersalade
- • Bakken
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g winterpeen, grof geraspt en vocht uitgedrukt
- • 200 g amandelmeel
- • 125 g parmigiano reggiano, geraspt
- • 100 ml (plantaardige) melk
- • 50 g havermout
- • 30 g pompoenpitten
- • 7 g bakpoeder
- • 4 eieren, losgeklopt
- • 1 tl zwarte komijnzaad (nigella)
- • Zout
- • Keukenbenodigdheden:
- • Muffintray met 12 holtes, bekleed met papieren of siliconen vormpjes
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng het amandelmeel met de havermout, bakpoeder, pompoenpitten, parmezaan, kurkuma, nigella, peper en zout.
- Dep de geraspte wortel droog.
- Voeg eieren, melk en wortel toe aan het amandelmeel-kaasmengsel en meng goed.
- Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes en bak goudbruin en gaar in ca. 20 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Havermout
1,89 600 Gram
removeadd product to cart - Pompoenpitten
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Sojadrink
1,99 1 Liter
removeadd product to cart - Nigellazaad
2,19 20 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Kurkuma
2,39 150 Gram
removeadd product to cart - Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Geraspte Parmigiano Reggiano
3,49 80 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!