Dessert
IJstoetje met crunchy topping, fruit en chocowafels
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 speltwafels naturel (Biscovit), grof verkruimeld + 2 speltwafels chocolade
- • Klontje boter
- • Klein handje amandelschaafsel
- • Bakje blauwe bessen
- • 3 mandarijnen
- • 1 bak ijs naar keuze
BEreidings wijze
- Verkruimel de naturel speltwafels. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de kruimels. Doe het amandelschaafsel erbij en laat licht kleuren. Haal alles op tijd uit de pan want het verbrandt snel. Laat afkoelen.
- Pel ondertussen de mandarijnen en haal er zoveel mogelijk witte draadjes vanaf. Snijd de 2 chocowafels diagonaal doormidden.
- Schep het ijs in mooie coupes en verdeel er de blauwe bessen en partjes mandarijn over. Garneer met het kruimel-amandelmengsel.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Speltwafels met agave
2,49 150 Gram
removeadd product to cart - Speltwafels chocolade
3,19 185 GRAM
removeadd product to cart - Amandelschaafsel
2,19 50 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!