Tussendoor
Hamburgerpuntjes
- • Tussendoor
- • 4 personen
- • 360 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 runderhamburgers
- • 2 (hamburger)broodjes, indien nodig afgebakken volgens aanwijzingen op verpakking
- • 2 tomaten, in dunne plakjes
- • 2 augurken, in dunne plakjes
- • 2 plakken jong belegen kaas
- • 1 kropje little gem sla, blaadjes losgemaakt
- • 2 el plantaardige olie
- • 2 el mayonaise
- • 1 el sweet chilisaus
- • Ook nodig: 8 prikkertjes
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de hamburgers in 8 à 10 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
- Meng intussen de mayonaise met de chilisaus.
- Snijd de (afgebakken) broodjes doormidden en bestrijk de onderkant met de chilimayo. Leg de slablaadjes en de hamburgers erop en dek af met kaas, tomaat en augurk. Plaats de bovenkanten erop.
- Steek 4 prikkers in elk broodje. Snijd elk broodje daarna in 4 puntjes.
Boodschappen lijst
- Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Hamburgerbroodjes
2,99 4 stuks
removeadd product to cart - Plakjes kaas jong belegen 50+
4,35 175 Gram
removeadd product to cart - Sweet chilisaus
2,99 240 Ml
removeadd product to cart - Runderhamburger
6,95 200 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!