Bijgerecht
Groene asperges in lamsham met basilicum en aardbeien vinaigrette
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g groene asperges of bimi
- • 8 blaadjes basilicum
- • 4 plakken gebraden lamsham
- • 3 el olijfolie extra vierge
- • 2 el balsamicoazijn
- • 1 el fruitbeleg aardbei
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Breek de houdachtige onderkant van de asperges en grill ze 2 minuten in een hete grillpan.
- Kruid ze met zout en peper en snijd elke asperge in stukken zo brood dat ze in de gourmetpannetjes passen.
- Maak bundeltjes van 3 stukjes asperges en draai ze, samen met een blaadje basilicum, in een ½ plak lamsham.
- Bak ze in 3-4 minuten rondom bruin.
- Maak een vinaigrette van het fruitbeleg, olijfolie en azijn en breng op smaak met peper en zout.
- Besprenkel de gebakken pakketjes met de vinaigrette. Bewaar overige vinaigrette voor over een salade.
Boodschappen lijst
- Aardbeien fruitbeleg
4,29 415 Gram
removeadd product to cart - Bimi®
3,59 200 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!