Lunch
Gewokte paksoi met edamame en wortel
- • Lunch
- • 2 personen
- • 488 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 3 paksoi, in stukjes
- • 2 winterpenen, geschild en in dunne linten
- • 2 teentjes knoflook, geraspt
- • 300 g edameme (diepvries)
- • 4 el zonnebloemolie
- • 2 el ketjap manis
- • 2 el sesamzaad, geroosterd in een droge koekenpan
- • 1 el gembersiroop
BEreidings wijze
- Zet een wok op hoog vuur, voeg de zonnebloemolie toe en roerbak de paksoi met de knoflook 2 minuten. Voeg de wortellinten en de edamame toe en wok nog 1 minuut; blus af met ketjap en gembersiroop/
- Haal van het vuur en bestrooi met sesamzaad.
Boodschappen lijst
- Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Paksoi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Zoete ketjap manis
3,69 250 Ml
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,09 200 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!