Hoofdgerecht
Gewokte groenten met noten en zaden
- • Hoofdgerecht
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 3 stengels bleekselderij
- • 1 aubergine
- • 1 ui
- • 1 tomaat
- • ½ krop paksoi
- • 50 g amandelen
- • 30 g cashewnoten
- • 30 g pompoenpitten
- • 20 g sesamzaad
- • 4 el extra vergine olijfolie
- • 2 tl gedroogde oregano
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm een klontje kokosolie of grasboter in een wok of bakpan op middelhoog vuur.
- Pel en versnipper de ui en voeg deze toe aan de verwarmde pan.
- Was de aubergine, paksoi, bleekselderij en tomaat, snijd de groenten in blokjes en wok de groenten gaar.
- Voeg tot slot de amandelen, cashewnoten, pompoenpitten en het sesamzaad toe en breng het gerecht op smaak met de oregano, de olijfolie en peper en zeezout.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Paksoi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Aubergine
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Bruine amandelen
5,19 250 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Pompoenpitten
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Oregano
2,79 15 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!