Soep
Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi
- • Soep
- • 2 personen
- • 213 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 240 ml visfumet (fond in pot)
- • 150 g gerookte zalm, in blokjes
- • 120 g kimchi, fijngehakt
- • 50 g taugé, gewassen
- • ½ courgette, in dunne linten
- • 1 el korianderblad
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Giet de visfumet met 500 ml heet water in een pan en voeg de kimchi toe; breng net aan de kook en zet het vuur laag. Maak op smaak met zout en peper.
- Voeg de zalm toe aan de bouillon.
- Verdeel de courgettelinten en de taugé over 2 kommen en giet de hete bouillon erover. Bestrooi met koriander. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Courgette
3,99 2 stuk
removeadd product to cart - Visfumet
4,29 240 ml
removeadd product to cart - Kimchi
3,49 300 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
7,99 100 Gram
removeadd product to cart - Taugé
1,39 135 Gram
removeadd product to cart - Korianderblad
2,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!