Soep
Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi
- • Soep
- • 2 personen
- • 213 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 240 ml visfumet
- • 150 g gerookte zalm, in blokjes
- • 120 g kimchi, fijngehakt
- • 50 g taugé, gewassen
- • ½ courgette, in dunne linten
- • 1 el korianderblad
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Giet de visfumet met 500 ml heet water in een pan en voeg de kimchi toe; breng net aan de kook en zet het vuur laag. Maak op smaak met zout en peper.
- Voeg de zalm toe aan de bouillon.
- Verdeel de courgettelinten en de taugé over 2 kommen en giet de hete bouillon erover. Bestrooi met koriander. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Taugé
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Courgette
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Visfumet
4,29 240 ml
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!